Home Aktuelle opslag Revyen er endelig vendt tilbage!

Revyen er endelig vendt tilbage!

0
Revyen er endelig vendt tilbage!
Medicin & Biomek Revyen. Billede: Sørine Elinore Gram

Onsdag aften var sæderne på Magasinet fyldt med spændte studerende og stolte bedsteforældre. Premieren på årets Medicin & Biomek REVYEN blev skudt i gang kl. 19.30 efter to ugers intensiv øvning, og det var bestemt til at mærke på samtlige sange, danse og sjove sketcher, at der var lagt mange kræfter i at få det hele op at køre.  

I dagene op til den store premiere har man på Sund & Heds Instagram kunnet følge med i, hvordan processen med revyen har forløbet sig. Her har det også været helt tydeligt, hvilket sammenhold det skaber at få et sådant show på benene. Faktisk er noget af det, der virkelig kan mærkes på tilskuerbænken, at alle på scenen holder af hinanden og hygger sig helt afsindigt meget, og en sådan god stemning smitter altså – endda mere end omikron-varianten gør. 

Efter en ufrivillig pause på to år har mange af os savnet at se de studerende vende verdenssituationen med humor igen.  Men flere nyere årgange er slet ikke klar over, hvad revyen i bund og grund er for en størrelse, mens andre måske i denne ventetid har nået at glemme det. Hertil kan jeg fortælle, at revyen er en sammenkogning af de studerendes take på politik, undervisere, kendte danskere, den stereotypiske mediciner og meget meget mere, som vi støder på hver eneste dag på vores studier. 

Revyen er åben for både studerende på Medicin og på Klinisk biomekanik, dog mærker man tydeligt som publikum, at det er medicinerne, der dominerer showet. Men sidder man derude som studerende på Klinisk biomekanik og ærgrer sig over, at der ikke er flere sjove indslag om ens eget studie, så er det bare at melde sig til revyen næste år og få kastet en masse gode idéer på bordet.  

Selvom der selvfølgelig også er interne jokes iblandt, så skal man slet heller ikke lade sig skræmme, hvis man ikke læser medicin eller ikke er særlig langt på studiet endnu. Der er sketches til enhver smag, humor på et hvert niveau og sindssygt meget god musik og flotte danse.  

Revyen spiller helt til lørdag aften d. 19. februar, så der er stadig mulighed for at komme ind og opleve alle de gode indslag og sjove replikker. Ellers er der fra lørdag af takeover på Sund & Heds Instagram fra psykologi-revyen, som har premiere d. 2/3, så hop ind på instagramsiden og følg med. 

0 0 votes
Article Rating

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments