- Reklame -

”Ved siden af hvad?” tænker du måske, når du læser overskriften. Men tænk igen – det rette spørgsmål at stille er nemlig snarere ”Hvad er Ved Siden Af?”. For de uindviede kan vi nemlig dele, at Ved Siden Af er vores alles frivillige (og meget SU-venlige) studentercafé. Sund & Hed har talt med formanden for caféen, Ann-Sofie Nielsen, for at gøre dig klogere på konceptet, og hvad der ligger bag.   

Hvad er Ved Siden af? 

Café Ved Siden Af er en studentercafé placeret på SDU på Campus Odense. Vi ligger lige ”ved siden af” fredagsbaren Nedenunder. I caféen sælger vi kaffe, the og kakao, samt lidt kolde drikkevarer som sodavand og iskaffe. Derudover kan man låne lidt brætspil, når man trænger til en pause fra studiebøgerne.  

Hvordan er Ved Siden Af startet? 

Caféen er startet som et samarbejde mellem Syddanske Studerende og Nedenunder, som ville skabe et område med plads til studie i mere hyggelige omgivelser, samt lækre drikkevarer til studievenlige priser. Derudover er cafeen drevet frivilligt af studerende for studerende. 

Hvorfor skal man besøge jer? 

Man skal besøge caféen, hvis man har fri fra undervisning, mellemtimer eller bare skal lave opgaver. Vi tilbyder et roligt og afslappet miljø med borde til gruppearbejde og sofaer til afslapning og frokostspisning.  

Vi skaber en mere hyggelig café-atmosfære – væk fra de kedelige, hvide gange og lokaler med beton-udseende.  

Hvad kan man lave hos jer? 

Er man træt af læsesalen, eller skal man vente indtil næste forelæsning, kan man slå tiden ihjel i caféen med et brætspil eller bare læse en bog. Vi sælger både kolde og varme drikke – vi har blandt andet saft fra Adelhardt og lækker kaffe fra Nespresso.  

Hvordan kan man blive involveret eller følge med i, hvad I laver? 

Man kan finde os på Facebook på @cafevedsidenaf og på Instagram på @vedsidenafsdu.

Vi søger løbende nye frivillige, så hold øje med vores sociale medier. Ellers kan man komme forbi caféen og spørge efter formanden (mig, Ann-Sofie), og så tager vi en snak – man er også altid velkommen til at skrive til vores mail (cafeformand@gmail.com) eller over Facebook og Instagram.  

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.