Home Aktuelle opslag Medicin & Biomek REVYEN fylder 10 år 

Medicin & Biomek REVYEN fylder 10 år 

Medicin & Biomek REVYEN fylder 10 år 
Jubilæumsrevy. Medicin og Biomek Revyen. Foto: Anders Jacobsen / Medicin og Biomek Revyen.

Arikel af gæsteskribent Elisabeth Simone Feldner, medicinstuderende 

I år er det 10 år siden, at Medicin & Biomek REVYEN spillede for første gang, og denne milepæl skulle selvfølgelig fejres med et kæmpe jubilæumsshow, middag og fest lørdag d. 28. maj.  

Der er blevet lagt meget arbejde i at vælge de bedste sange, danse og sketches fra de sidste 9 forestillinger (ja, Corona snød os jo for en forestilling), så jubilæumsshowet kunne blive sammensat af alle højdepunkterne fra de sidste 10 år. Herefter gik forberedelserne i gang: Hvordan var det nu lige, replikken blev leveret for 10 år siden? Hvad var dansetrinene? Hvilken toneart blev sangen sunget i? Alle disse spørgsmål og mange flere er blevet besvaret i løbet af weekenderne op til jubilæumsshowet, og lidt af dette har man kunne følge med i på revyens instagram.

Medicin & Biomek REVYEN. Foto: Anders Jacobsen / Medicin & Biomek REVYEN.

Forestillingen bød på mange sjove gensyn fra de forestillinger, revyen har lavet i årenes løb. Vi fik blandt andet genopfrisket; hvordan man skal opføre sig, hvis man er en ”rigtig” dansker”, at hjertetransplantation ikke er så svært – bare man følger en lille bitte remse, at gaffa kan bruges til ALT, hvordan man via memorytmik kan huske sin indkøbsliste, hvor svær uni er at finde rundt på og meget mere. Der var også et glædeligt gensyn med de gamle damer – der ikke helt forstår nutidens unge, Grandjean – der detoxer Herlev, Mette F. – der sletter SMS’er, Gud – der har mange gode ideer til, hvordan man designer menneskekroppen og en kæmpe græsk yoghurt. Publikum blev ført sikkert gennem hele showet af to dygtige konferenciers, og vi var vidne til, at de var på date, og fik et indblik i alle de tanker, man gør sig på sådan en. Kunne du tænke dig at se nogle af alle disse sjove sange og sketches, så tjek revyens YouTube-kanal.  

At lave revy skaber sammenhold og fællesskab på tværs af årgange, studier og titler, og har man først været med i revyen, er den svær at slippe igen – også selvom man er blevet læge eller kiropraktor. Det var dette jubilæumsshow et bevis på. Alle arbejdede sammen for at skabe et brag af et show, uanset om du var tidligere revyist (læger og kiropraktor) eller nuværende revyist (medicin- og biomekanikstuderende). En gang revyist, altid revyist. 

Kunne du tænke dig at være med i revyen næste år og derved være en del af revyfamilien og påvirke de næste 10 år af revyens historie? Så følg revyens Facebook-side for at se hvornår efterårets arrangementer går i gang.   

0 0 votes
Article Rating

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments