- Reklame -

I uge 41 åbnede Bamsehospitalet endnu engang dørene for børnehaver fra Odense og omegn. Over 200 børn og bamser nåede en tur forbi bamsesygeplejersken, -røntgenlægen og –lægen, hvor enhver tænkelig skavank blev tilset og behandlet.

Bamsehospitalet
Mange børn mødte op for at få helbredt deres bamse

Hvadenten Bamse var faldet ned fra gyngen, klaveret eller månen, kunne bandage og plaster – tilsat kram på recept – redde situationen, og vi kan med stolthed sige, at samtlige bamser blev raske igen.

Falck, Politi og Brandvæsen deltog også, og gav børn (og studerende) mulighed for at opleve ambulance, politibil og brandbil på tætteste hold.

Hele ugen blev afsluttet fredag aften med en formidabel Bamsefest.

Rosengårdscentret og Danske Hospitalsklovne
Fredag i efterårsferien gik det så løs igen. Her kunne man besøge Bamsehospitalet på Store Torv i Rosengårdscentret – og det var der rigtig mange, som benyttede sig af.

BamsehospitaletVenteværelset på Bamsehospitalet OUH, med torsodukke og kæmpebamsen

Allerede inden start var køen lang, men det slog hverken travle bamselæger eller ventende børn ud. Der var en fantastisk stemning fra start til slut, og brækkede lemmer, ømme maver og hudafskrabninger blev røntgenfotograferet, indbundet og kureret på stribe, alt imens hospitalsklovnene underholdte såvel børn som voksne.

Du kan læse mere om de enkelte foreninger her:
www.bamsehospital.dk

www.danskehospitalsklovne.dk

www.fyrtoejet.com

Danske Hospitalsklovne stillede med et stærkt hold, som både bestod af hjælpere og hospitalsklovne fra forskellige sygehuse og afdelinger landet rundt.

Derudover sørgede to sminkører fra Fyrtøjet for ansigtsmaling i alle afskygninger til både drenge og piger, store som små.

Vi vil gerne sige tak til alle deltagende for to sublime arrangementer – det havde ikke kunnet  lade sig gøre uden jer.

BamsehospitaletBamsesygeplejerske Mark diagnosticerer grundigt

Bamsehospitalet vender stærkt tilbage til foråret, 21.-24. maj. Ønsker du at modtage information når tiden nærmer sig, så send en mail til bamsehospitalet-odense@imcc.dk.

På gensyn!

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.