Home Arkiv Semesterstartsfesten 2012 – Større, vildere og bedre end sidst –

Semesterstartsfesten 2012 – Større, vildere og bedre end sidst –

0
Semesterstartsfesten 2012  – Større, vildere og bedre end sidst –
<em>Foto: Kasper Fladmose</em>

Semesterstartsfesten 2012 var en fest uden lige. Det er mit indtryk efter at have snakket med en lille snes glade gæster til efterårets semesterstartsfest, arrangeret af de studerende, for de studerende! At den succesrige, danske rap-gruppe, Suspekt, skal underholde gæsterne, er klart prikken over i’et og har uden tvivl lokket flere gæster til festen!

Min aften starter allerede ved 6-tiden, hvor jeg er til spisning med de frivillige studerende, der kommer til at stå bag barerne og garderoben hele aftenen og betjene de glade gæster. Stemningen er allerede i top, selvom de har været i fuld gang med at sætte scenen, bardiskene og borde klar og har slidt og slæbt fra tidlig formiddag, indtil nu! Det fysiske hårde arbejde virker ikke til at have belastet dem for meget. De smiler, griner og pjatter med hinanden, selvom mange af dem ikke kender hinanden internt. Humøret er højt og selskabet er godt, så stemningen bliver meget hurtig venskabelig.

»Jeg har aldrig oplevet noget lignende!! Det er klart den fedeste fest, der bliver arrangeret af SDU. Der er fest og glade mennesker alle vegne og jeg har det for vildt lige nu. Billige barpriser, masser af mulighed for at møde nye mennesker – Og jeg fik tilmed lov til at stå forrest, da Suspekt optrådte!! Det kan fandme ikke blive meget bedre!!«

– Constance, 1. års farmaceutstuderende

Jeg smutter ned til indgang B, da klokken kun er lidt over 19 og er forbavset over den kæmpe menneskeflok, der allerede står klar udenfor og vil ind!

Det er allerede nu klart, at festen ikke kommer til at løbe tør for gæster – med mere end 3000 tilmeldte på Facebook, tegner det sig til at blive endnu større og forhåbentlig bedre end sidste fest!

Klokken er lidt over 22, musikken brager gennem højtalerne og de glade studerende står med øl og drinks i hænderne og danser med hinanden. Stemningen virker euforiserende på mig, selvom jeg endnu ikke har tørlagt drinksbaren, som planlagt, tager jeg mig selv i at stå og smile flere gange. Festen er uden tvivl en succes! De studerende ”mingler” med hinanden, der er travlt i barerne og dansegulvet er proppet med festglade mennesker fra starten af festen og helt til klokken 02, hvor vagterne må kæmpe med at få de fornøjede gæster smidt hjem. Udenfor har LA Tequila Bar sat en lang bar op og serverer lækre gin hass til de tørstige, på Stenten har Blomsten & Bien sat bordfodboldborde op, som er travlt optaget under hele festen og ved indgangen til dansegulvet står 6 lækre Tuborg-piger og danser (til de unge fyres store fornøjelse).

Semesterstartsfesten 2012Foto: Kasper Fladmose

Mange måneders planlægning i samarbejde med Tuborg kulminerer i en kæmpe fest på tværs af alle semestre og studier. Rekordmange studerende mødte op, så er det lykkedes Syddanske Studerende at holde en vildere fest end sidst med tilfredse gæster så langt øjet rakte på de halvbelyste arealer til festen.

Jeg forlader festen, halvsnalret og øm efter for meget dans, i en proppet bus til Retro, hvor efterfesten ingen ende vil tage.

Lily Sarkistan
Stud.med.5. Sem.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.